Releu pas cu pas 2706, 3 secvente 2ND 10A

Releu pas cu pas 2706, 3 secvente 2ND 10A

59,00 Lei
Cod produs: 1037676
Disponibilitate: Out Of Stock
Vazute 780 ori

Descriere

In momentul de fata, cea mai avantajoasa solutie in realizarea unei instalatii electrice este oferita de utilizarea releelor pas cu pas, care simplifica realizarea instalatiei, o face sa devina usor expandabila si reduce costul.

Electricianul, utilizand butoane si relee in locul intrerupatoarelor cap-scara si cruce, va observa fara indoiala simplificarea muncii sale prin folosirea unui circuit numit “de comanda”, separat fizic de cel legat de sarcina, extensibil la mai multe puncte de comanda, numai cu doi conductori care pot fi de sectiune mica (pana la 0.5 mm2, asa cum prevede norma CEI 64-8), pentru ca va trebui sa suporte doar sarcina aferenta bobinei releului (20÷600 mA). In schimb, circuitul de putere va trebui sa fie de sectiune corespunzatoare, dar in loc sa urmeze traseul instalatiei traditionale de dus-intors, va pleca de la bornele releului direct spre sarcina.

Releele de comanda Finder dispun de urmatoarele caracteristici:

  • diversitate in conditii de lucru speciale;
  • siguranta rezultata prin separarea circuitului de comanda de cel de putere;
  • economisire prin simplificarea instalatiei.

 

Pe plan economic, in afara de reducerea costurilor materialelor, trebuie luata in consideratie si economisirea timpului obtinut de electrician pentru realizarea instalatiei cu releu, care ne permite si ulterioare interventii pentru modificari sau extinderi.

Electricianul dispune de releul pas cu pas electromecanic din seria 27 care, in comparatie cu versiunile precedente, produce un nivel de zgomot la fel cu intrerupatorul normal (in jur de 20 dB).

Releul pas cu pas Finder tip 27.06 cu 3 secvente se monteaza in doza sau pe panou. Acesta dispune de doua contacte normal deschise (2 ND), curent maxim 10A si alimentare 230V c.a.

Condensatorul tip 027 este un modul pentru butoane iluminate a releului. Acest modul este un accesoriu care se achizioneaza separat si este necesar daca utilizati pana la 24 butoane de comanda iluminate (fiecare de maxim 1 mA la 230 V c.a.). Modulul trebuie inserat direct pe releu.

Specificatii tehnice

Garantie Persoana Fizica (luni)
24
Garantie Persoana Juridica (luni)
24
Tip
2706
Gama
electromecanic
Curent maxim (A)
10
Montare
in doza sau pe panou
Numar contacte
2 ND
Numar secvente
3
Alimentare
230V c.a.
Greutate (kg)
45.5 grame

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun