Grid:
Quickview

Cablu coaxial TCC2YY-I (RG59/U) 1 x 0.6 mm, otel cuprat

1,37 Lei

Cablul coaxial TCC2YY-I(RG59/U) 1 x 0.6 VML T detine izolatie de polietilena si manta de PVC si se utilizeaza pentru transmisia datelor si semnalelor de radiofrecventa (RF) si pentru realizarea conexiunii dintre antena si receptoarele de televiziune. Specificatii tehnice Brand RCB ELECTRO 97 Garantie Persoa..

Quickview

Cablu electric CYABY / C2XABY 3 x 1.5 mmp, cupru

4,69 Lei

Cablul CYABY / C2XABY este realizat din cupru si este destinat instalatiilor electrice fixe: pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior.  Acesta are 3 conductoare, cu o sectiune de 1.5 mmp, iar tensiunea nominala este de Uo/U = 0,6/1 kV ; 50 Hz. Acesta este alcatuit din: con..

Quickview

Cablu electric CYABY / C2XABY 3 x 2.5 mmp, cupru

7,39 Lei

Cablul CYABY/C2XABY este realizat din cupru si este destinat instalatiilor electrice fixe: pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior.  Acesta are 3 conductoare, cu o sectiune de 2.5 mmp, iar tensiunea nominala este de Uo/U = 0,6/1 kV; 50 Hz. Acesta este alcatuit din: conductori ..

Quickview

Cablu electric CYY-F 3 x 1.5 mmp tambur VML, cupru

3,49 Lei

Cablul CYY-F detine 3 conductoare, cu o sectiune de 1.5 mmp si este un cordon cu izolatie si manta din PVC. Acesta este destinat transportului energiei electrice in instalatiile fixe si pentru transportul energiei de la statiile de putere. Cablul poate fi utilizat in medii inchise sau deschise, in medii usca..

Quickview

Cablu electric CYY-F 3 x 2.5 mmp tambur VML, cupru

5,19 Lei

Cablul CYY-F este un cordon cu izolatie si manta din PVC si detine 3 conductoare, cu o sectiune de 2.5 mmp. Acesta este destinat transportului energiei electrice in instalatii fixe si pentru transportul energiei de la statiile de putere. Cablul poate fi utilizat in medii inchise sau deschise, in medii uscate sau ..

Quickview

Cablu electric MYYM / H05VV-F 3 x 1.5 mmp, cupru

3,78 Lei

Cablul MYYM H05VV-F detine 3 conductoare, cu o sectiune de 1.5 mmp si este un cordon cu izolatie si manta din PVC, folosit in instalatii fixe sau mobile, la alimentarea aparatelor electrice cu o solicitare mecanica medie, fara a intra in contact cu partile calde sau radiante ale acestora. Cordonul permi..

Quickview

Cablu electric MYYM / H05VV-F 3 x 2.5 mmp, cupru

5,99 Lei

Cablul MYYM H05VV-F detine 3 conductoare, cu o sectiune de 2.5 mmp si este un cordon cu izolatie si manta din PVC, folosit in instalatii fixe sau mobile, la alimentarea aparatelor electrice cu o solicitare mecanica medie, fara a intra in contact cu partile calde sau radiante ale acestora. Cordonul permi..

Quickview

Papuc aluminiu 16 mmp 203R

3,00 Lei

Papuc AL 16mmp M8 Specificatii tehnice Brand Klauke Garantie Persoana Fizica (luni) 24 Garantie Persoana Juridica (luni) 24 Tip papuc inel Material aluminiu Sectiune (mmp) 16..

Quickview

Papuc cupru 16 mmp L16/8MS

1,50 Lei

Specificatii tehnice Brand Klauke Garantie Persoana Fizica (luni) 24 Garantie Persoana Juridica (luni) 24 Tip papuc inel Material cupru Sectiune (mmp) 16..

Quickview

Pini terminali izolati Adeleq 2,5mm² x 8mm, 100 bucati, pentru conductor litat, culoare gri

7,00 Lei

Set de pini terminali de cupru cu izolatiePini terminali de cupru stanat cu izolatie, utilizati in cadrul conexiunilor electrice.Produsul se monteaza in capatul conductorului, pentru conectarea la sisteme de prindere tip brida si clema .Material: Plastic, Metal..

Quickview

Pini terminali izolati Adeleq 2x1,5 mm², 100 bucati, pentru conductor litat, culoare neagra

14,50 Lei

Set de pini terminali de cupru cu izolatiePini terminali de cupru stanat cu izolatie, utilizati in cadrul conexiunilor electrice.Produsul se monteaza in capatul conductorului, pentru conectarea la sisteme de prindere tip brida si clema .Material: Plastic, Metal..

Quickview

Rola conductor electric FY / H07V-U 1.5 mmp rosu 100 m, cupru

81,00 Lei

Conductorul FY (H07V-U) este un cablu flexibil din cupru cu izolatie de PVC pentru utilizare generala in instalatii electrice interioare fixe. Acest conductor are o sectiune de 1.5 mmp. Poate fi folosit in conducte (tuburi) pe/sub tencuiala, in echipamente, panouri de comanda si distributie, pentru..

Quickview

Rola conductor electric FY / H07V-U 2.5 mmp albastru 100 m, cupru

129,10 Lei

Conductorul FY (H07V-U) este un cablu flexibil din cupru cu o sectiune de 2.5 mmp si izolatie de PVC de culoare albastra. Acesta se utilizeaza in instalatii electrice interioare fixe. Poate fi folosit in instalatii electrice montate in tuburi de protective aparente sau ingropate, la ..

Quickview

Rola conductor electric MYF / H07V-K 1.5 mmp rosu 100 m, cupru

81,10 Lei

Conductorul MYF(H07V-K) este un cablu flexibil din cupru cu izolatie de PVC pentru utilizare generala in instalatii electrice interioare, mobile sau fixe. Acest conductor are o sectiune de 1.5 mmp si izolatie de culoare rosie.  Poate fi folosit in instalatii electrice, mont..

Quickview

Rola conductor electric MYF / H07V-K 2.5 mmp albastru 100 m, cupru

115,89 Lei

Conductorul MYF(H07V-K) este un cablu flexibil din cupru cu izolatie de PVC de culoare albastra, pentru utilizare generala in instalatii electrice interioare, mobile sau fixe. Acest conductor are o sectiune de 2.5 mmp, iar intensitatea curentului maxim admisa este de 30A. Poate fi fo..

Afişare 1 - 15 din 18 (2 pagini)