Intrerupatoare si prize inteligente

Grid:
Quickview

Intrerupator cap scara Gewiss System GW21576, incastrat, modular - 1, negru

12,00 Lei

Gewiss System GW21576 este un intrerupatorul cap scara simplu, cu 1 modul, ce se monteaza incastrat si este de culoare neagra. Gradul de protectie, de IP20, recomanda utilizarea acestui produs la interior. Intrerupatoarele cap scara au rolul de a comanda un circuit de lumina din 2 capete. Ele se pot utiliza pe un coridor, culoar sau intr-o cam..

Quickview

Intrerupator modular Gewiss Chorus Ice cu touch, 1 modul, GW10907

225,00 Lei

Intrerupator modular touch, tactil ICE, Gewiss CHORUS, 1 modul. Chorus este o gama de aparataj modular parte a sistemului domotic Chorus ce cuprinde prize si intrerupatoare modulare, prize modulare TV, telefon si date, precum si rame decorative pentru aceastea. Designul italian, paleta larga de culori si materialele de calitate folosite definesc g..

Quickview

Modul Duplicator de comanda touch, 1 modul, Gewiss Chorus Ice, GW10909

155,00 Lei

Modul Duplicator de comanda Touch, tactil ICE, Gewiss CHORUS, 1 modul. Chorus este o gama de aparataj modular parte a sistemului domotic Chorus ce cuprinde prize si intrerupatoare modulare, prize modulare TV, telefon si date, precum si rame decorative pentru aceastea. Designul italian, paleta larga de culori si materialele de calitate folosite defi..

Pre-Comanda
Quickview

Variator touch, tactil, 1 modul, Gewiss Chorus Ice, GW10908

225,00 Lei

Variator touch, tactil ICE, Gewiss CHORUS, 1 modul. Chorus este o gama de aparataj modular parte a sistemului domotic Chorus ce cuprinde prize si intrerupatoare modulare, prize modulare TV, telefon si date, precum si rame decorative pentru aceastea. Designul italian, paleta larga de culori si materialele de calitate folosite definesc gama Chorus.Br..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)